Секс и модро око

Двајца пријатели: -Зошто ти е модро околу окото, пријателе? -Ме удри жената. -Зошто? -И се обратив со Ти... -И затоа те тепа? -Тепа, тепа...Лежам јас покрај неа и таа ми...

Каење

Му се жали новопечен маж на својот пријател за својата жена: -Жена ми се ми забранува. Не смеам да пијам, да пушам, да пцујам, не...

За тројца „откачено“

Одат тројца мажи низ улица. Едниот погледнува во небото, на другиот му паѓа тула на глава, а на третиот ни пет ни шест, ами...

Пријател и секс

Доаѓа Трпе дома и ги затекнува Трпејца и Трајче во „работа“: -Добро бе, Трајче, како можеш тоа да ми го правиш? А заедно одевме на...

Семејни проблеми

Перо работи во една фирма. Еден ден оди кај директорот и му се жали: -Господине директоре, ми требаат неколку слободни дена. -Зошто? -Имам сериозни проблеми. -Па што се...

Љубезност секаде и секогаш!

Се вработува Трпе во продавница во која се продаваат мртовечки сандаци. Шефот го предупредува дека треба да биде љубезен со муштериите. Доаѓа првиот, Трпе му...