… моја порака

ЈАС !
ЈАС !

Мојата кратка биографија се наоѓа на македонската Wikipedia.

За повеќе контактирајте ме на e-mail.

Активно работам на порталот Паноптикум.
Соработката за објава на материјали е секогаш отворена. Контактирајте ме на истиот  e-mail.

Моето 40+- годишно професионално новинарско искуство изобилува со многу детали кои сеуште не сум ги поставил на Интернет мрежата за да бидат видливи и потврдени со документи и факти. Кога ќе направам update на тие материјали, ќе ве известам тука.

Сите мои пријатели и непријатели кои ќе сакаат да им поставам линк до нивниот блог или сајт, а во истовреме сакаат да го направат тоа и за овој мој блог, слободно нека испратат линк на e-mail. Сеуште поставувањето на линкови и банери на овој мој блог е бесплатно.

Сите објавени ставови на овој мој блог се лични ставови кои воопшто не се директно преземени или креирани под влијание на некого или некои. Секој што се согласува или не со нив е добредојден со коментар.

ВАЖНО: Забележувам дека многу од ставовите голем број на медиуми ги преземаат-интерпретираат- објавуваат како сопствени. Досега не сум поведувал какви било постапки бидејќи знам дека тие судски процеси се прилично „трудни“ кај нас. Но, сите вие кои го правите тоа имајте на ум дека се забележувам, архивирам и знам. Откажете се од таа навика што поскоро, за да не ме натерате да терам правдина со авторството кај нас. Ви благодарам

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *